Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2755
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСЕГЕДА, С.А.-
dc.date.accessioned2023-03-21T10:31:56Z-
dc.date.available2023-03-21T10:31:56Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.otherУДК 338.432 (477)-
dc.identifier.urihttps://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2755-
dc.descriptionРекомендовано до друку вченою радою Уманського національного університету садівництва, протокол № 06 від 10 червня 2020 року. Сегеда Сергій Андрійович Аграрно-продуктове виробництво України: монографія. Вінниця: Видавець Балюк І.Б., 2020. 638en_US
dc.description.abstractУ монографії обґрунтовано теоретико-методологічні положення та науково-практичні рекомендації щодо розвитку аграрно-продуктового виробництва в Україні. Розкрито теоретичну сутність аграрно-продуктового виробництва як економічного поняття, як організаційно-виробничої, соціально-економічної та техніко-технологічної системи. Висвітленню питання розвитку ресурсного потенціалу аграрно-продуктового виробництва, ролі та місця в ньому агрохолдингів. Здійснено економіко-математичний аналіз впливу складових виробничого потенціалу на аграрно-продуктове виробництво України. Визначено основні тенденції виробництва і споживання продуктів харчування, обґрунтовано причинно-наслідкові зв’язки між виробництвом і споживанням аграрно-продуктових товарів та станом здоров’я нації та соціально-демографічних індикаторів людського розвитку. Висвітлено основні тенденції, особливості і чинники зовнішньої торгівлі продукцією аграрно-продуктового виробництва. Проаналізовано товарну структуру експорту та імпорту аграрно-продуктового сектору України, проведено ґрунтовний економіко-математичний аналіз впливу факторів на розвиток аграрно-продуктового виробництва в Україні. Розглянуто питання перспективних напрямів активізації розвитку аграрно-продуктового виробництва України на основні раціонального поєднання виробничого, грошового, людського, наукового і природного-кліматичного потенціалів. Для науковців, аспірантів, здобувачів різних ступенів вищої освіти економічних спеціальностей, керівників і спеціалістів підприємств різних форм власності, а також широкого кола читачів, яких цікавлять проблеми розвитку аграрно-продуктового виробництва.en_US
dc.publisherВінниця: Видавець Балюк І.Б.en_US
dc.titleАГРАРНО-ПРОДУКТОВЕ ВИРОБНИЦТВО УКРАЇНИ. МОНОГРАФІЯen_US
dc.typeBooken_US
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МОНОГРАФІЯ_CСЕГЕДА_С.А..pdfРекомендовано до друку вченою радою Уманського національного університету садівництва, протокол № 06 від 10 червня 2020 року. Сегеда Сергій Андрійович Аграрно-продуктове виробництво України: монографія. Вінниця: Видавець Балюк І.Б., 2020. 6388,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.