Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2854
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПоловенко, Л. П.-
dc.contributor.authorМерінова, С. В.-
dc.date.accessioned2023-05-12T09:39:10Z-
dc.date.available2023-05-12T09:39:10Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.otherDOI: https://doi.org/10.32689/2523-4536/62-12-
dc.identifier.otherУДК 640.43:330.341.1-
dc.identifier.urihttps://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2854-
dc.descriptionСтаття у виданні Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Економічні науки. № 3 (62) 2021. С. 74-81. МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ, МОДЕЛІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЕКОНОМІЦІen_US
dc.description.abstractУ статті викладено стан сучасної сфери послуг та необхідність упровадження інноваційних продуктів, інноваційних технологій та інноваційної діяльності, що сприяє розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто особливості інноваційного управління в індустрії гостинності. Підкреслено, що під час вибору інноваційної стратегії варто орієнтуватися на мінімальні ризики, термін окупності, невисоку ціну інновацій, стабільність надходжень, високу рентабельність. Запропоновано заходи підвищення конкурентних переваг підприємства готельного господарства, орієнтовані на створення та використання нових удосконалених інноваційних продуктів. Узагальнено інноваційні рішення на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу внаслідок запровадження карантинних заходів, спричинених пандемією COVID-19.en_US
dc.publisherКиїв: Міжрегіональна Академія управління персоналомen_US
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Економічні науки.;№ 3 (62) 2021. С. 74-81.-
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectінноваціїen_US
dc.subjectінноваційні технологіїen_US
dc.subjectготельно-ресторанне обслуговуванняen_US
dc.subjectінноваційні стратегіїen_US
dc.subjectCOVID-19en_US
dc.subjectenterprisen_US
dc.subjectinnovationsen_US
dc.subjectinnovative technologiesen_US
dc.subjecthotel and restaurant serviceen_US
dc.subjectinnovative strategiesen_US
dc.subjectCOVID-19en_US
dc.titleТенденції та проблеми розвитку інноваційних технологій в індустрії гостинності.en_US
dc.title.alternativeTRENDS AND DEVELOPMENT PROBLEMS OF THE INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE HOSPITALITY INDUSTRYen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тенденції та проблеми.pdfСтаття у виданні Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Економічні науки. № 3 (62) 2021. С. 74-81. МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ, МОДЕЛІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЕКОНОМІЦІ479,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.