Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2854
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Половенко, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Мерінова, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-12T09:39:10Z | - |
dc.date.available | 2023-05-12T09:39:10Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.other | DOI: https://doi.org/10.32689/2523-4536/62-12 | - |
dc.identifier.other | УДК 640.43:330.341.1 | - |
dc.identifier.uri | https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2854 | - |
dc.description | Стаття у виданні Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Економічні науки. № 3 (62) 2021. С. 74-81. МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ, МОДЕЛІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЕКОНОМІЦІ | en_US |
dc.description.abstract | У статті викладено стан сучасної сфери послуг та необхідність упровадження інноваційних продуктів, інноваційних технологій та інноваційної діяльності, що сприяє розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто особливості інноваційного управління в індустрії гостинності. Підкреслено, що під час вибору інноваційної стратегії варто орієнтуватися на мінімальні ризики, термін окупності, невисоку ціну інновацій, стабільність надходжень, високу рентабельність. Запропоновано заходи підвищення конкурентних переваг підприємства готельного господарства, орієнтовані на створення та використання нових удосконалених інноваційних продуктів. Узагальнено інноваційні рішення на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу внаслідок запровадження карантинних заходів, спричинених пандемією COVID-19. | en_US |
dc.publisher | Київ: Міжрегіональна Академія управління персоналом | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Економічні науки.;№ 3 (62) 2021. С. 74-81. | - |
dc.subject | підприємство | en_US |
dc.subject | інновації | en_US |
dc.subject | інноваційні технології | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанне обслуговування | en_US |
dc.subject | інноваційні стратегії | en_US |
dc.subject | COVID-19 | en_US |
dc.subject | enterpris | en_US |
dc.subject | innovations | en_US |
dc.subject | innovative technologies | en_US |
dc.subject | hotel and restaurant service | en_US |
dc.subject | innovative strategies | en_US |
dc.subject | COVID-19 | en_US |
dc.title | Тенденції та проблеми розвитку інноваційних технологій в індустрії гостинності. | en_US |
dc.title.alternative | TRENDS AND DEVELOPMENT PROBLEMS OF THE INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE HOSPITALITY INDUSTRY | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Бібліографічні матеріали |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тенденції та проблеми.pdf | Стаття у виданні Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Економічні науки. № 3 (62) 2021. С. 74-81. МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ, МОДЕЛІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЕКОНОМІЦІ | 479,78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.