Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/844
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСегеда, С.А.-
dc.date.accessioned2020-10-29T09:41:10Z-
dc.date.available2020-10-29T09:41:10Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.otherУДК 338.439.6(477)045-
dc.identifier.urihttps://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/844-
dc.description.abstractУ статті розглянуто питання сучасного рівня продовольчого забезпечення України та її областей за основними видами продуктів харчування. Визначено споживання основних видів продуктів харчування в динаміці по країні в розрахунку на одну особу. Виявлено відмінності у кількості споживання основних продуктів харчування в розрізі областей та структурі продовольства. Розраховано індикатори достатності споживання продуктів харчування по відношенню до раціональних норм харчування. Виявлено основні причини зниження споживання продуктів харчування населенням країни, а також дисбалансів в споживанні продовольства.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.subjectаграрно-продовольчий ринокen_US
dc.subjectпопитen_US
dc.subjectрівень споживанняen_US
dc.subjectіндикатор достатності споживанняen_US
dc.subjectраціональна норма споживанняen_US
dc.subjectмінімальна норма споживанняen_US
dc.titleСучасний рівень продовольчого забезпечення в Україніen_US
dc.title.alternativeTHE CURRENT LEVEL OF FOOD SECURITY IN UKRAINEen_US
dc.typeBook chapteren_US
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.Сегеда С.А..pdf129,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.