Репозиторий Dspace
Фізико-хімічні основи харчових виробництв
Войти
English
українська
русский
Главная
→
На допомогу викладачу
→
Бібліографічні матеріали
→
Просмотр элемента
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Фізико-хімічні основи харчових виробництв
Жильцова, С.В.
;
Хижан, О.І.
URI:
https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Дата:
2016
Описание:
Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія».
Показать полную информацию
Файлы в этом документе
Имя:
Фізико-хімічні ...
Размер:
36.35Mb
Формат:
PDF
Открыть
Данный элемент включен в следующие коллекции
Бібліографічні матеріали
Поиск в DSpace
Поиск в DSpace
В этой коллекции
Расширенный поиск
Просмотр
Весь DSpace
Сообщества и коллекции
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Эта коллекция
Дата публикации
Авторы
Названия
Тематика
Моя учетная запись
Войти
Регистрация