00 DSpace/Manakin Repository
Фізико-хімічні основи харчових виробництв
Ввійти
English
українська
русский
Головна сторінка DSpace
→
На допомогу викладачу
→
Бібліографічні матеріали
→
Перегляд матеріалів
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Фізико-хімічні основи харчових виробництв
Жильцова, С.В.
;
Хижан, О.І.
URI:
https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Дата:
2016
Суть розробки, основні результати:
Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія».
Показати повний опис матеріалу
Долучені файли
Name:
Фізико-хімічні ...
Розмір:
36.35Mb
Формат:
PDF
Переглянути
Даний матеріал зустрічається у наступних фондах
Бібліографічні матеріали
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися