DSpace Repository

Фізико-хімічні основи харчових виробництв

Show simple item record

dc.contributor.author Жильцова, С.В.
dc.contributor.author Хижан, О.І.
dc.date.accessioned 2020-09-14T09:39:26Z
dc.date.available 2020-09-14T09:39:26Z
dc.date.issued 2016
dc.identifier.other УДК 664 (075.8)
dc.identifier.uri https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
dc.description Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія». en_US
dc.language.iso other en_US
dc.title Фізико-хімічні основи харчових виробництв en_US
dc.type Book en_US


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account