Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/112
Название: СУЧАСНІ СУСПІЛЬНО-ПОЛІТИЧНІ ПРОЦЕСИ У СВІТІ ТА УКРАЇНІ
Другие названия: Монографія
Авторы: Нагорняк, Т. Л.
Польовий, М. А.
Примуш, М. В.
Окуньовська, Ю. В.
Чальцева, О. М.
Пачос, Ю. В.
Бондаренко, С. В.
Кіпень, В. П.
Кокорський, В. Ф.
Мацишина, І. В.
Скопова, О. І.
Материнська, О. А
Дата публикации: 2019
Краткий осмотр (реферат): У монографії комплексно розглянуто суспільно-політичні процеси у двох масштабах – світовому та українському. Досліджується динаміка потоків міжнародної міграції та міграційні процеси в Україні, взаємодія громадських організацій та владних інститутів, процеси формування та еволюції довіри. Аналізуються процеси, пов’язані із захистом та просуванням національних інтересів у глобалізованому світі. Висвітлено інформаційний напрям політики захисту національних інтересів держави, процеси формування державної політики у сфері культури в сучасній Україні, процеси формування та просування локальних та глобальних брендів та брендинг території в контексті формування нового світового порядку. Здійснено аналіз інститутів місцевого самоврядування, бюджетної політики та формування публічної політики в Україні. Монографія становить інтерес для вчених, викладачів, політиків, державних службовців, студентів та усіх, хто цікавиться суспільно-політичними процесами у світі та Україні.
Описание: Сучасні суспільно-політичні процеси у світі та Україні: монографія / авт. колектив: Т. Л. Нагорняк, М. В. Примуш, М.А. Польовий, та ін. – Він-ниця : ТОВ «ТВОРИ», 2019. – 228 с. ISBN 978-966-949-239-5. Рекомендовано до друку рішенням Вченої Ради Донецького національного університету імені Василя Стуса, протокол № 12 від 01.07.2019 р.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/112
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tit.jpg2,88 MBJPEGПросмотреть/Открыть
7720-15511-1-SM.pdf.pdf1,98 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.