Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2089
Название: МЕРЕЖА ВПЛИВУ ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ НАПЕРЕДОДНІ ВИБОРІВ ДО ПАРЛАМЕНТУ 2019 р.
Другие названия: Матеріали наукової конференції (2017-2018 рр.). Том 1.
Авторы: Кокорський, В. Ф.
Дата публикации: 11-июл-2019
Издательство: Вінниця: Донецький національний університет імені Василя Стуса. Збірники наукових праць професорсько-викладацького складу ДонНУ імені Василя Стуса.
Серия/номер: «Історичні і політичні науки»;
Краткий осмотр (реферат): Ставлячи за мету визначення потенціалу Ю. Тимошенко на Вінничині перед парламентськими виборами 2019 р. ми підтримуємо визначення політичної мережі або мережі впливу як набору відносно стійких неієрархічних взаємозалежних відносин, що поєднують множину акторів, які поділяють спільні інтереси щодо політики і обмінюються ресурсами для досягнення визначеної мети шляхом налагодження відносин співробітництва [1]. Вона сформована навколо обласного представництв партії та депутатського корпусу, представленого в місцевих радах регіону. За даними «Опори», партійна організації ВО «Батьківщина» в області включає 772 осередки і є п'ятою за розгалуженістю в Україні [2]. Формальний і неформальний контроль над процесами, що відбуваються в них, а також діяльністю депутатів місцевих рад здійснює багаторічний голова обласної організації партії Людмила Щербаківська. Вона була призначена на посаду виконуючого обов'язки голови обласної організації в 2010 році, а до цього з січня 2009 року очолювала вінницьку міську організацію «Батьківщини».
Описание: Матеріали наукової конференції (2017-2018 рр.)
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2089
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мережа впливу Юлії Тимошенко.pdfМатеріали наукової конференції (2017-2018 рр.)263,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.