Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2398
Название: Методичні рекомендації По домашньому читанню на основі роману "A Long Way Gone. Memoirs of a Boy Soldier" by Ishmael Beah (для студентів ІI курсу історичного факультету спеціальності 6.030201 «Міжнародні відносини»)
Авторы: Юрковська, Майя Миколаївна
Дата публикации: 2017
Издательство: Вінниця
Краткий осмотр (реферат): Методичний посібник призначений для студентів 3 курсу історичного факультету, спеціальності «Міжнародні відносини», які вивчають іноземну мову за професійним спрямуванням. Лексичний матеріал відібраний для опрацювання, є ключовим в рамках таких фахових тем як Warfare and Peace, International Law, Terrorism, Culture and Society, що відповідає діючій навчальній програмі для даної спеціальності. Кожна частина посібника містить як комунікативно-орієнтовані завдання, так і такі, що націлені на розвиток та закріплення актуального лексичного матеріалу. Посібник складений таким чином, що дозволяє опрацювати художній твір “A Long Way Gone. Memoirs of a Boy Soldier” (Ishmael Beah) за один семестр. Структурний поділ матеріалу посібника відображає приблизний композиційний поділ роману на глави.
Описание: Методичний посібник призначений для студентів 3 курсу історичного факультету, спеціальності «Міжнародні відносини», які вивчають іноземну мову за професійним спрямуванням. Лексичний матеріал відібраний для опрацювання, є ключовим в рамках таких фахових тем як Warfare and Peace, International Law, Terrorism, Culture and Society, що відповідає діючій навчальній програмі для даної спеціальності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2398
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичка_Yurkovska_2017.pdfМетодичний посібник призначений для студентів 3 курсу історичного факультету, спеціальності «Міжнародні відносини», які вивчають іноземну мову за професійним спрямуванням. Лексичний матеріал відібраний для опрацювання, є ключовим в рамках таких фахових тем як Warfare and Peace, International Law, Terrorism, Culture and Society, що відповідає діючій навчальній програмі для даної спеціальності.1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.