Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/769
Название: Контроль грошових потоків та його інформаційне забезпечення у сільськогосподарських підприємствах
Другие названия: CASH FLOW CONTROL AND ITS INFORMATION SUPPORT AT THE AGRICULTURAL ENTERPRISE
Авторы: Томчук, В.В.
Ключевые слова: контроль, інформаційне забезпечення, грошовий потік, модель інформаційного забезпечення, класифікація інформаційного забезпечення.
Дата публикации: 2017
Краткий осмотр (реферат): Сучасні ринкові відносини в Україні супроводжуються постійним кругообігом коштів як на макро-, так і на мікрорівні. Грошові потоки охоплюють всі господарські процеси всередині підприємства та пов’язують його із зовнішнім середовищем, тому важко передбачити перебої в інтенсивності, обсязі, напрямі їхнього руху, що може привести до порушення функціонування всіх структурних підрозділів сільськогосподарського підприємства, вплинути на діяльність у поточному і довгостроковому періодах, спричинити зниження рівня прибутковості та платоспроможності, ліквідності, ділової активності та погіршити фінансовий стан. Ефективність контролю грошових потоків безпосередньо залежить від повноти і якості його інформаційного забезпечення та унеможливить спотворення інформації для користувачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/769
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КОНТРОЛЬ ГРОШОВИХ ПОТОКІВ ТА ЙОГО ІНФОРМАЦІЙНЕ.pdf829,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.