Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/1683
Название: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Методологія та організація наукового дослідження. Кваліфікаційна робота з історії»
Авторы: Бут, О.М.
Дата публикации: 2021
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації з дисципліни «Методологія та організація наукового дослідження. Кваліфікаційна робота з історії» містять порівняльну таблицю розподілу лекційних та практичних занять у структурі дисципліни, плани семінарських занять із кожної теми з додатками: таблиці, проблемні питання та практичні завдання, глосарій, переліки джерел та літератури до кожної теми. Семінарські заняття комбінують як репродуктивну роботу, закріплюючи лекційній матеріали, так і творчі складні завдання, що вимагають науково-пошукової роботи задля успішного виконання поставлених вимог. Практичні заняття враховують потреби студентів у розвитку конкретних навичок, роботи з джерелами та новітньою літературою. Викладені плани семінарських та практичних занять відповідають потребам навчальної дисципліни «Методологія та організація наукового дослідження. Кваліфікаційна робота з історії» та призначені для здобувачів освіти спеціальностей 032 «Історія та археологія» освітніх програм «Публічна історія», «Історія та археологія».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/1683
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.