Please use this identifier to cite or link to this item: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2265
Title: ЗАРЯДОВИЙ ТРАНСПОРТ У КВАНТОВИХ МЕРЕЖАХ
Other Titles: Навчальний посібник
Authors: Білоголовський, М. О.
Житлухіна, О. С.
Радіо, С. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Вінниця: Донецький національний університет імені Василя Стуса
Abstract: У посібнику систематизовано базові методи передачі через твердотільні мережі квантової інформації, яка міститься в стані квантового носія. Наведено стислий огляд фундаментальних понять квантової теорії, які становлять основу таких процесів, викладено методику конкретних математичних розрахунків імовірності зарядового транспорту крізь квантові мережі з металевих дротів та представлено її застосування на прикладі двох нових квантових пристроїв. Наприкінці посібника запропоновано низку теоретичних питань для самостійної роботи студентів. Посібник рекомендується студентам фізичних і радіофізичних факультетів (ОС «Бакалавр» спеціальностей 104 Фізика та астрономія, 125 Кібербезпека, 172 Телекому-нікації та радіотехніка), докторантам і викладачам закладів вищої освіти IV рівня акре-дитації, а також дослідникам академічних інститутів, що працюють в галузі фізичних наук (квантова фізика, радіофізика, фізика твердого тіла), інформаційних технологій та електроніки.
Description: Навчальний поібник. Рекомендується студентам фізичних і радіофізичних факультетів (ОС «Бакалавр» спеціальностей 104 Фізика та астрономія, 125 Кібербезпека, 172 Телекому-нікації та радіотехніка), докторантам і викладачам закладів вищої освіти IV рівня акре-дитації, а також дослідникам академічних інститутів, що працюють в галузі фізичних наук (квантова фізика, радіофізика, фізика твердого тіла), інформаційних технологій та електроніки.
URI: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2265
Appears in Collections:Бібліографічні матеріали

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022 ЗАРЯДОВИЙ ТРАНСПОРТ У КВАНТОВИХ МЕРЕЖАХ - ДонНУ.pdfНавчальний поібник. Рекомендується студентам фізичних і радіофізичних факультетів (ОС «Бакалавр» спеціальностей 104 Фізика та астрономія, 125 Кібербезпека, 172 Телекому-нікації та радіотехніка), докторантам і викладачам закладів вищої освіти IV рівня акре-дитації, а також дослідникам академічних інститутів, що працюють в галузі фізичних наук (квантова фізика, радіофізика, фізика твердого тіла), інформаційних технологій та електроніки.1,68 MBAdobe PDFView/Open
2022 ЗАРЯДОВИЙ ТРАНСПОРТ У КВАНТОВИХ МЕРЕЖАХ - Обкладинка.PDFОбкладинка388,49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.