Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2459
Название: Створення HTML-сторінки. Методичні рекомендації для виконання завдань з самостійної роботи студентів за курсом «Економічна інформатика»
Авторы: Гевлич, І. Г.
Дата публикации: 2020
Издательство: Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації підготовлені відповідно до робочої програми за курсом «Економічна інформатика». Пояснюють сутність завдань з самостійної роботи студентів за темою «Основи створення html-сторінок», містять рекомендації щодо порядку їх виконання, перелік рекомендованих посилань. Рекомендуються для студентів СО «Бакалавр» всіх форм навчання, викладачів.
Описание: Методичні рекомендації для виконання завдань з самостійної роботи студентів за курсом «Економічна інформатика». – Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2020. – 45 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2459
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гевлич ІГ_html.pdfМетодичні рекомендації для виконання завдань з самостійної роботи студентів за курсом «Економічна інформатика». – Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2020. – 45 с.588,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.