Please use this identifier to cite or link to this item: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2464
Title: АНАЛІЗ ДАНИХ ЗАСОБАМИ MS EXCEL
Other Titles: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та завдань з самостійної роботи студентів за курсом «Інформаційні технології в економіці і управлінні»
Authors: ГЕВЛИЧ, І. Г.
Issue Date: 2022
Publisher: Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Abstract: Методичні рекомендації підготовлені відповідно до робочої програми за курсом «Інформаційні технології в економіці і управлінні». Пояснюють сутність завдань для лабораторних робіт та для самостійної роботи студентів за темами «Загальні відомості про табличний процесор MS Excel», «Робота з Excel-таблицями», «Аналіз даних засобами MS Excel», містять рекомендації щодо порядку їх виконання, перелік рекомендованих посилань. Рекомендуються для студентів СО «Бакалавр» всіх форм навчання, викладачів.
Description: Аналіз даних засобами MS Excel. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та завдань з самостійної роботи студентів за курсом «Інформаційні технології в економіці і управлінні». Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2022. 54 с.
URI: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2464
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гевлич_excel обр.pdfАналіз даних засобами MS Excel. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та завдань з самостійної роботи студентів за курсом «Інформаційні технології в економіці і управлінні». Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2022. 54 с.2,63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.