Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2465
Название: СТВОРЕННЯ ДОКУМЕНТІВ СКЛАДНОЇ СТРУКТУРИ В MS WORD.
Другие названия: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та завдань з самостійної роботи студентів за курсом «Інформаційні технології в економіці і управлінні»
Авторы: ГЕВЛИЧ, І. Г.
Дата публикации: 2021
Издательство: Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Краткий осмотр (реферат): курсом «Інформаційні технології в економіці і управлінні». Пояснюють сутність завдань для лабораторних робіт та для самостійної роботи студентів за темою «Створення документів складної структури в MS Word», містять рекомендації щодо порядку їх виконання, перелік рекомендованих посилань. Рекомендуються для студентів СО «Бакалавр» всіх форм навчання, викладачів.
Описание: Створення документів складної структури в MS Word. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та завдань з самостійної роботи студентів за курсом «Інформаційні технології в економіці і управлінні». Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2021. 42 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2465
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гевлич_word.pdfСтворення документів складної структури в MS Word. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та завдань з самостійної роботи студентів за курсом «Інформаційні технології в економіці і управлінні». Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2021. 42 с.2,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.