Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2563
Название: Види моделей публічної служби
Авторы: Краковська, Анжеліка
Пазевич, Тетяна
Дата публикации: 18-ноя-2022
Издательство: Одеса: «Одеська юридична академія»
Серия/номер: Права людини в період збройних конфліктів. Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція, присвячена 25-річчю Національному університету «Одеська юридична академія», 18 листопада 2022 року;2022. С. 85-92.
Краткий осмотр (реферат): В роботі розглянуті види можелей публічої служби в деяких країнах ЄС. Зазначено, що із урахуванням останніх змін, воєнного стану, отримання Україною статусу кандидата на членство в ЄС, досліджуючи питання права громадян України на публічну службу, варто звернути увагу на реформи країн-членів ЄС у сфері публічної служби, дослідити існуючі види моделей публічної служби та визначити доцільність запозичення позитивного іноземного досвіду для України. Розглянувши іноземний досвід побудови моделей публічної служби, зроблено висновок, що у країн-членів ЄС немає єдиної системи публічної служби. Кожна з них використовує різні моделі, а організації вдалих систем відбувається внаслідок довгого реформування. Україна, як сучасна правова держава, наближена до змішаної моделі публічної служби, і хоча фундамент для удосконалення публічної служби вже закладений, вона все ще на шляху до створення свого підходу, саме тому варто звернути увагу на позитивні аспекти у досвіді реформування моделей інших країн.
Описание: Матеріали до Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, присвяченої 25-річчю Національного університету «Одеська юридична академія», 18 листопада 2022 року, м. Одеса: збірник матеріалів конференції. Одеса, 2022. С. 85-92.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2563
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Види моделей публічної служби.pdfМатеріали до Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, присвяченої 25-річчю Національного університету «Одеська юридична академія», 18 листопада 2022 року, м. Одеса: збірник матеріалів конференції. Одеса, 2022. С. 85-92.5,74 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.