Please use this identifier to cite or link to this item:
https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2633
Title: | ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ УПРАВЛІННЯ ПОРТФЕЛЕМ СПОЖИВЧИХ КРЕДИТІВ БАНКІВ |
Authors: | Власенко, Олена Сергіївна Волкова, Валерія Валеріївна |
Issue Date: | 25-Nov-2022 |
Publisher: | м. Полтава: Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" |
Series/Report no.: | Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток фінансового ринку в Україні: загрози, проблеми та перспективи"; |
Abstract: | Комерційні та споживчі позики є найбільшим активом на банківських балансах, і застосування обліку справедливої вартості до активів банківських позик залишається тенденцією, що продовжується в галузі. Декілька подій і змін у нормативно-правових актах підкреслили необхідність більш надійного моделювання рівня кредитів для банківських фінансових активів. Після фінансової кризи органи бухгалтерського обліку та банківські регулятори внесли зміни до банківської звітності, які вимагають розкриття справедливої вартості фінансових інструментів, включаючи кредити. Хоча багато комерційних банків традиційно не витрачали значні ресурси на оцінку справедливої вартості балансових позик, ми пропонуємо, щоб на сучасному ринку кредитування банки, які інвестують в інфраструктуру та ресурси для проведення комплексного аналізу оцінки, мали конкурентну перевагу |
Description: | Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток фінансового ринку в Україні: загрози, проблеми та перспективи", м. Полтава, 25 листопада 2022 р. |
URI: | https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2633 |
Appears in Collections: | Бібліографічні матеріали |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези_Волкова,Власенко_2022.pdf | Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції "Розвиток фінансового ринку в Україні: загрози, проблеми та перспективи", м. Полтава, 25 листопада 2022 р. | 369,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.