Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2884
Название: «Верни до мене, пам’яте моя»: територія поетової присутності в Донбасі
Авторы: Просалова, В. А.
Дата публикации: 2018
Издательство: Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Серия/номер: З когорти великих: Василь Стус в історії університету / За ред. Р. Ф. Гринюка, А. П. Загнітка; упорядк. Т.Л. Нагорняк, В.А. Просалова;2018. С. 20-26.
Краткий осмотр (реферат): Так сталося, що саме Василь Стус назавжди поєднав два географічно віддалені регіони України: Поділля і Донбас. Як символ національної єдності і згуртованості він належав до духовних лідерів Нації, тому його ім’я зобов’язує наполегли- во долати рутину, стійко переборювати труднощі, невтомно зберігати і примножувати національні цінності.
Описание: Стаття у збірнику З когорти великих: Василь Стус в історії університету / За ред. Р. Ф. Гринюка, А. П. Загнітка; упорядк. Т.Л. Нагорняк, В.А. Просалова. Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2018. С. 20-26.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2884
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Просалова В.А. Верни до мене, пам'яте моя.pdfСтаття у збірнику З когорти великих: Василь Стус в історії університету / За ред. Р. Ф. Гринюка, А. П. Загнітка; упорядк. Т.Л. Нагорняк, В.А. Просалова. Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса, 2018. С. 20-26.117 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.