Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/1443| Назва: | Лексико-семантичні особливості метафор на позначення смакових якостей в англійській мові |
| Автори: | Дзюбан, М.Д. |
| Дата публікації: | 2020 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/1443 |
| Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні матеріали |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дзюбан М.Д._тези2.pdf | 5,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| Дзюбан М.Д._тези3.pdf | 6,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| Дзюбан тези1.pdf | 111,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.