Please use this identifier to cite or link to this item: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2410
Title: РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИКОНАННЯ, ОФОМЛЕННЯ ТА ЗАХИСТУ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ СПЕЦІАЛЬНІСТІ 281 «ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ»
Authors: Чальцева, О.М.
Issue Date: 2022
Publisher: Вінниця: ДонНУ імені Василя Стуса
Series/Report no.: Публічне управління та адміністрування;
Abstract: У навчально-методичному виданні подано рекомендації до написання та вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи. Охарактеризовано методику написання роботи, представлені вимоги до оформлення тексту відповідно до діючих вимог, охарактеризована процедура захисту кваліфікаційної роботи та критерії її оцінювання. Для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» факультету інформаційних та прикладних технологій.
Description: Рекомендації до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» факультету інформаційних та прикладних технологій СВО «Магістр» / уклад. Чальцева О.М. Вінниця, 2022. 59 с.
URI: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2410
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
вимоги до написання КМР 281.pdfРекомендації до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» факультету інформаційних та прикладних технологій СВО «Магістр» / уклад. Чальцева О.М. Вінниця, 2022. 59 с.855,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.