Please use this identifier to cite or link to this item: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2875
Title: СУЧАСНА УКРАЇНСЬКА МОВА: МОРФЕМІКА. СЛОВОТВІР: МАТЕРІАЛИ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ
Other Titles: ПРАКТИКУМ
Authors: Важеніна, Олена
Бортун, Каріна
Issue Date: 2019
Publisher: Вінниця: Центр оперативного друку «Документ Принт»
Series/Report no.: НАЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНЕ ВИДАННЯ;
Abstract: Практикум укладено відповідно до програми з курсу «Сучасна українська літературна мова: Морфеміка. Словотвір» для студентів філологічного факультету. У ньому подано перелік теоретичних питань, літератури та систему вправ для аудиторного і позааудиторного виконання студентами із зазначеного навчального курсу.
Description: Рекомендувано до друку на засіданні кафедри української мови ДонНУ імені Василя Стуса від 13 листопада. Сучасна українська мова: морфеміка. словотвір: матеріали для самостійної роботи студентів. Практикум / Олена Важеніна, Каріна Бортун. Вінниця. Донецький національний університет імені Василя Стуса. 2019. 80 с.
URI: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2875
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11._Важеніна О.Г. Бортун К.О._Морфеміка та словотвір_брошурою.pdfРекомендувано до друку на засіданні кафедри української мови від 13 листопада 2019 року (протокол № 6). Бортун К., Важеніна О. Б82 Сучасна українська мова: морфеміка. словотвір: матеріали для самостійної роботи студентів. Практикум / Олена Важеніна, Каріна Бортун. Вінниця. Донецький національний університет імені Василя Стуса. 2019. 80 с.636,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.