Репозиторий Dspace

Тенденції та проблеми розвитку інноваційних технологій в індустрії гостинності.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Половенко, Л. П.
dc.contributor.author Мерінова, С. В.
dc.date.accessioned 2023-05-12T09:39:10Z
dc.date.available 2023-05-12T09:39:10Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.other DOI: https://doi.org/10.32689/2523-4536/62-12
dc.identifier.other УДК 640.43:330.341.1
dc.identifier.uri https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/2854
dc.description Стаття у виданні Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Економічні науки. № 3 (62) 2021. С. 74-81. МАТЕМАТИЧНІ МЕТОДИ, МОДЕЛІ ТА ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ЕКОНОМІЦІ en_US
dc.description.abstract У статті викладено стан сучасної сфери послуг та необхідність упровадження інноваційних продуктів, інноваційних технологій та інноваційної діяльності, що сприяє розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто особливості інноваційного управління в індустрії гостинності. Підкреслено, що під час вибору інноваційної стратегії варто орієнтуватися на мінімальні ризики, термін окупності, невисоку ціну інновацій, стабільність надходжень, високу рентабельність. Запропоновано заходи підвищення конкурентних переваг підприємства готельного господарства, орієнтовані на створення та використання нових удосконалених інноваційних продуктів. Узагальнено інноваційні рішення на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу внаслідок запровадження карантинних заходів, спричинених пандемією COVID-19. en_US
dc.publisher Київ: Міжрегіональна Академія управління персоналом en_US
dc.relation.ispartofseries Наукові праці Міжрегіональної Академії управління персоналом. Економічні науки.;№ 3 (62) 2021. С. 74-81.
dc.subject підприємство en_US
dc.subject інновації en_US
dc.subject інноваційні технології en_US
dc.subject готельно-ресторанне обслуговування en_US
dc.subject інноваційні стратегії en_US
dc.subject COVID-19 en_US
dc.subject enterpris en_US
dc.subject innovations en_US
dc.subject innovative technologies en_US
dc.subject hotel and restaurant service en_US
dc.subject innovative strategies en_US
dc.subject COVID-19 en_US
dc.title Тенденції та проблеми розвитку інноваційних технологій в індустрії гостинності. en_US
dc.title.alternative TRENDS AND DEVELOPMENT PROBLEMS OF THE INNOVATIVE TECHNOLOGIES IN THE HOSPITALITY INDUSTRY en_US
dc.type Article en_US


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись