dc.contributor.author |
Сегеда, С.А. |
|
dc.date.accessioned |
2020-10-29T09:41:10Z |
|
dc.date.available |
2020-10-29T09:41:10Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.identifier.other |
УДК 338.439.6(477)045 |
|
dc.identifier.uri |
https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/844 |
|
dc.description.abstract |
У статті розглянуто питання сучасного рівня продовольчого забезпечення України та її областей за основними видами продуктів харчування. Визначено споживання основних видів продуктів харчування в динаміці по країні в розрахунку на одну особу. Виявлено відмінності у кількості споживання основних продуктів
харчування в розрізі областей та структурі продовольства. Розраховано індикатори достатності споживання
продуктів харчування по відношенню до раціональних норм харчування. Виявлено основні причини зниження
споживання продуктів харчування населенням країни, а також дисбалансів в споживанні продовольства. |
en_US |
dc.language.iso |
other |
en_US |
dc.subject |
аграрно-продовольчий ринок |
en_US |
dc.subject |
попит |
en_US |
dc.subject |
рівень споживання |
en_US |
dc.subject |
індикатор достатності споживання |
en_US |
dc.subject |
раціональна норма споживання |
en_US |
dc.subject |
мінімальна норма споживання |
en_US |
dc.title |
Сучасний рівень продовольчого забезпечення в Україні |
en_US |
dc.title.alternative |
THE CURRENT LEVEL OF FOOD SECURITY IN UKRAINE |
en_US |
dc.type |
Book chapter |
en_US |