Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/108
Название: ТЕХНОЛОГІЇ JAVA
Другие названия: методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки»
Авторы: Кадомський, К.К.
Ключевые слова: Java
Дата публикации: 2019
Издательство: ДонНУ імені Василя Стуса
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт супроводжують курс «Технології Java», призначений для студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 122 «Комп’ютерні науки». У цьому курсі студенти знайомляться з основами технології Java, можливостями мови програмування Java, а також із інструментальними засобами IDE IntelliJ IDEA для розробки програмних продуктів, що відповідають сучасним вимогам. Розглядаються засоби Java для роботи зі структурами даних, роботи з файловою системою, створення розвиненого GUI. Також студенти навчаються застосовувати об’єктно-орієнтований підхід при проектуванні складних програмних систем. Для початку цього курсу бажано мати базові навички програмування: ознайомитись із курсами «Основи програмування» та «Об’єктно-орієнтоване програмування». Освоєння курсу є передумовою для більш спеціалізованого курсу Java, у якому розглядаються технології мультипотокового програмування, засоби синхронізації потоків, технології роботи з базами даних, технології створення клієнт-серверних додатків, а також додатків для ОС Аndroid та інші.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/108
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
38_JAVA - Кадомський. Лаб.uk.for review v03_верстка.pdf1,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.