Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖильцова, С.В.-
dc.contributor.authorХижан, О.І.-
dc.date.accessioned2020-09-14T09:39:26Z-
dc.date.available2020-09-14T09:39:26Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.otherУДК 664 (075.8)-
dc.identifier.urihttps://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437-
dc.descriptionНавчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія».en_US
dc.language.isootheren_US
dc.titleФізико-хімічні основи харчових виробництвen_US
dc.typeBooken_US
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Фізико-хімічні основи харчових виробництв_посібник_1-4.pdf37,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.