Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437| Назва: | Фізико-хімічні основи харчових виробництв | 
| Автори: | Жильцова, С.В. Хижан, О.І.  | 
| Дата публікації: | 2016 | 
| Опис: | Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія». | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437 | 
| Розташовується у зібраннях: | Бібліографічні матеріали | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Фізико-хімічні основи харчових виробництв_посібник_1-4.pdf | 37,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.