Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Название: Фізико-хімічні основи харчових виробництв
Авторы: Жильцова, С.В.
Хижан, О.І.
Дата публикации: 2016
Описание: Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Располагается в коллекциях:Бібліографічні матеріали

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Фізико-хімічні основи харчових виробництв_посібник_1-4.pdf37,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.