Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Название: | Фізико-хімічні основи харчових виробництв |
Авторы: | Жильцова, С.В. Хижан, О.І. |
Дата публикации: | 2016 |
Описание: | Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія». |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437 |
Располагается в коллекциях: | Бібліографічні матеріали |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фізико-хімічні основи харчових виробництв_посібник_1-4.pdf | 37,22 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.