Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Назва: Фізико-хімічні основи харчових виробництв
Автори: Жильцова, С.В.
Хижан, О.І.
Дата публікації: 2016
Опис: Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Розташовується у зібраннях:Бібліографічні матеріали

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фізико-хімічні основи харчових виробництв_посібник_1-4.pdf37,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.