Please use this identifier to cite or link to this item:
https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Title: | Фізико-хімічні основи харчових виробництв |
Authors: | Жильцова, С.В. Хижан, О.І. |
Issue Date: | 2016 |
Description: | Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія». |
URI: | https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437 |
Appears in Collections: | Бібліографічні матеріали |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Фізико-хімічні основи харчових виробництв_посібник_1-4.pdf | 37,22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.