Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                
    
    https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437| Название: | Фізико-хімічні основи харчових виробництв | 
| Авторы: | Жильцова, С.В. Хижан, О.І.  | 
| Дата публикации: | 2016 | 
| Описание: | Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія». | 
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437 | 
| Располагается в коллекциях: | Бібліографічні матеріали | 
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Фізико-хімічні основи харчових виробництв_посібник_1-4.pdf | 37,22 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть | 
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.