DSpace Repository
Фізико-хімічні основи харчових виробництв
Login
English
українська
русский
DSpace Home
→
На допомогу викладачу
→
Бібліографічні матеріали
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Фізико-хімічні основи харчових виробництв
Жильцова, С.В.
;
Хижан, О.І.
URI:
https://r.donnu.edu.ua/handle/123456789/437
Date:
2016
Description:
Навчальний посібник містить теоретичні відомості, контрольні питання про фізико-хімічні основи основних харчових виробництв. Призначено для студентів хімічних факультетів, що навчаються за напрямом «Хімія».
Show full item record
Files in this item
Name:
Фізико-хімічні ...
Size:
36.35Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Бібліографічні матеріали
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register